Tietoa meistä

Lempäälän Vuokrakodit Oy on Lempäälän kunnan omistama vuokrataloyhtiö, joka tarjoaa avaimet hyvään arkeen Suomen suurimmassa kyläyhteisössä.

Noin 800 ARA- ja vapaarahoitteista vuokra-asuntoamme sijaitsee rivi-, luhti- ja kerrostaloissa Lempäälän kunnan nauhataajamassa Maakalasta Sääksjärvelle. Kaikissa kohteissa on hyvät liikenneyhteydet ja päivittäispalvelut lähellä. Uusia asuntoja valmistuu muutaman vuoden välein. Viimeisin kohteemme Myllypiha on valmistunut helmikuussa 2022 kuntakeskuksen ytimeen. Seuraavat vuokrakodit on tarkoitus rakennuttaa Saikan asuntomessuille 2026.

Erityyppiset ja -kokoiset (1h – 5h+kk) asuntomme mahdollistavat monipuolisen perheasumisen erilaisille asukkaille. Meille on myös lemmikit tervetulleita, tottakai!

Historia

Yhtiö on perustettu vuonna 1981 nimellä Kiinteistö Oy Sirkkavuori. Ensimmäinen oma vuokratalokohde valmistui 1982 osoitteeseen Havutie 6. Kyseisen tontin nimi oli Sirkkavuori, josta muotoutui myös yhtiön silloinen nimi.

Ajan myötä Lempäälän Vuokrakoteihin on fuusioitu myös Lempäälän kunnan aikanaan omistamia vuokrataloja esim. vuonna 1972 rakennettu Lempäälän ensimmäinen vuokratalo Tiilimäki (Pappilantie 1).

Yhtiön toiminimi vaihdettiin 2019 Kiinteistö Oy Sirkkavuoresta Lempäälän Vuokrakodit Oy:ksi. Uusi toiminimi kuvastaa entistä paremmin yhtiön toimintaa asuntojen vuokrausta, rakennuttamista ja isännöintiä Lempäälässä.

Hallitus

Satu Lepola, puheenjohtaja
Sanna Kanerva, asukasjäsen
Jouko Rautkivi, jäsen
Simo Koivunen, jäsen

Varajäsenet:
Tarja Lehtiö
Markku Huhdanpää

Yhteydenotto hallituksen asukasedustajaan

"*" näyttää pakolliset kentät

Ilmoittajan tiedot

Vahvistan antamani tiedot oikeiksi*
Haluan kopion ilmoituksesta sähköpostiini
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry-hakemukselle
Siirry hakemukselle