Muuttajan muistilista

Tervetuloa asumaan Lempäälän Vuokrakotien vuokra-asuntoon!

Sähkösopimus

Mikäli sähkö ei sisälly vuokraan, muistattehan tehdä asuntoonne sähkösopimuksen muuttopäivästä lähtien.

Kotivakuutus

On suositeltavaa, että asukkaat ottavat irtaimistolleen kotivakuutuksen. Kiinteistöt on vakuutettu rakenteiden osalta, mutta esim. vesivuodon tms. sattuessa vakuutus ei korvaa asukkaan irtaimistoa.

Jos huoneistoon asennetaan astianpesukone niin alla pitää olla vuotokaukalo sekä kotivakuutus mahdollisia vesivahinkoja varten.

Huomioithan että kotivakuutuksesi ei todennäköisesti korvaa itse asennettujen pesukoneiden aiheuttamia vahinkoja, siksi asennuksissa kannattaa käyttää aina ammattilaista.

Lempäälän Vuokrakodit tarjoaa asukkaille maksuttoman astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen asennuksen Lekitek Oy:n kautta tilattuna.

Muuttoilmoitus

Muuttoilmoituksella ilmoitat asunnossasi asuvat henkilöt. Tee muuttoilmoitus alla olevalla painikkeella. Muistathan tehdä myös osoitteenmuutoksen postiin/maistraattiin.

Pelastussuunnitelma

Lempäälän Vuokrakotien pelastussuunnitelmat löytyvät täältä. Käythän tutustumassa oman taloyhtiösi pelastussuunnitelmaan ja kuittaamassa sen luetuksi.

Autopaikat ja saunavuorot

Ilmoitathan mikäli haluat itsellesi autopaikan tai saunavuoron. Autopaikka- ja saunamaksut maksetaan vuokran yhteydessä. Katso ehdot Lempäälän Vuokrakodit Oy:n autopaikan vuokranneille ja varaa paikka täältä.

Taloyhtiölaajakaista

Täältä näet internet-yhteyden käyttöönotto-ohjeet ja kohteet, joissa vuokraan sisältyy taloyhtiölaajakaista.

Vakuuslasku ja vuokranmaksukuitti

Vakuuslasku ja vuokranmaksukuitti lähetetään sähköpostitse. Vakuus tulee olla maksettu ennen avainten luovuttamista. Jos maksat vakuuden edellisenä/muuttopäivänä esitä kuitti maksusta Lempäälän Vuokrakodeille, sillä se ei todennäköisesti näy vielä reskontrassamme. Mikäli vakuus tulee maksusitoumuksena Kelasta tai sosiaalitoimesta huolehdi että se toimitetaan meille ennen muuttopäivää.

Avaimet

Avaimet voi hakea Lempäälä-talon palvelukäytävältä henkilöllisyystodistusta vastaan. Ilmoita etukäteen haetko avaimet itse vai valtuutatko jonkun hakemaan ne puolestasi. Huomioithan että avaimet voi noutaa vain arkipäivisin. Esitä vakuuden maksusitoumus tai kuitti maksetusta vakuudesta palvelukäytävän henkilökunnalle. Mikäli alkuperäisiä avaimia palautetaan vähemmän kuin on sisään muuttaessa kuitattu saaduksi, joudumme sarjoittamaan lukoston asukkaan kustannuksella. Emme hyväksy itse teetettyjä avaimia kadonneiden tilalle.


Palvelukäytävä

Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Avoinna ma-pe 8.00 – 18.00. Lisätietoja

Sisäänmuuttotarkastuslomake, vikailmoitus ja lisäavaintilaus

Sisäänmuuttotarkastuslomake tulee täyttää ja palauttaa yhden viikon (7 vrk) sisällä muuttopäivästä. Mikäli huomaatte asunnossa vikoja/puutteita, ne tulee kirjata lomakkeeseen. Asumista häiritsevät viat/puutteet korjataan mahdollisimman pian.

Huoneiston hoito

Huoneistoa tulee hoitaa huolellisesti. Pois muuttaessa asukas on velvollinen korvaamaan huoneistolle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Huoneistossa ei saa tupakoida!

Tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, huoneistopihalla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa. Kaikki tupakoinnista aiheutuneet siivous- ja korjauskulut peritään täysimääräisesti vuokralaiselta.

Asumisopas

Tutustukaa huolellisesti asumisoppaaseen ja järjestyssääntöihin.Lempäälän Vuokrakodit Oy

0400 414 551

Puhelinajat: Ma – to klo 9 – 11 ja klo 13 – 15 asiakaspalvelu@lempaalanvuokrakodit.fi Käyntiosoite: Manttaalitie 15, 37500 LEMPÄÄLÄ Asiointi toimistolla vain ennakkoon tehdyllä ajanvarauksella. Varaathan ajan puhelimitse tai sähköpostitse. Postiosoite PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ

Huoltoyhtiö Lekitek Oy

041 730 0548

Puhelinajat arkisin klo 9-15 www.lekitek.fi

Siirry-hakemukselle
Siirry hakemukselle